ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ, εν όψει της λήψης μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του covid-19 σάς ενημερώνουμε για τα παρακάτω και παρακαλούμε για την τήρησή τους.

  • Πληροφορίες για τη διαδικασία εκπαιδευτικής αξιολόγησης και για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται δίνονται από τη γραμματεία στο τηλ. 2310-250590, τις ώρες 12:00- 14:00 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της υπηρεσίας.
  • Οι πολίτες επισκέπτονται την υπηρεσία μόνο μετά από ραντεβού, φορώντας υποχρεωτικά τη μάσκα τους.
  • Οι συναντήσεις του προσωπικού με γονείς και μαθητές/τριες με σκοπό την αξιολόγηση, πραγματοποιούνται μόνο μετά από ραντεβού. Οι έχοντες ραντεβού περιμένουν έξω από την κεντρική είσοδο του 3ου ορόφου, όπου στεγάζεται η υπηρεσία, μέχρι να τους παραλάβει η/ο αρμόδιος υπάλληλος.
  • Είναι σημαντικό κατά την επικοινωνία με τους/τις υπαλλήλους της υπηρεσίας, οι γονείς των μαθητών/τριών που πρόκειται να επισκεφθούν την υπηρεσία για αξιολόγηση του παιδιού τους, να ενημερώσουν τον/την υπάλληλο, με απόλυτη ευθύνη, αν συντρέχουν λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού τους (π.χ. εάν υπάρχουν συμπτώματα ίωσης στους ίδιους, στο παιδί ή γενικά στην οικογένεια, εάν στο σχολείο ή σε χώρους δράσεων εκτός του σχολείου γνωρίζουν την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού).

ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Παρακαλούνται τα σχολεία να μην προωθούν στο ΚΕΔΑΣΥ:

1. Αιτήματα γονέων που αφορούν ανανεώσεις Παράλληλης Στήριξης -συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής ή στήριξης από Ε.Β.Π. Αυτού του είδους τα αιτήματα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΙΌΤΙ πρέπει να υποβληθούν, όταν θα σταλεί η νέα εγκύκλιος η οποία θα αφορά το σχολικό έτος 2022-2023.2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ

Το έντυπο με τίτλο” Φόρμα αιτήματος για εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη”, αφορά μόνο την περίπτωση που γονέας χρειάζεται για το παιδί του συμβουλευτική υποστήριξη για συγκεκριμένο θέμα ( ψυχοκοινωνικής, εκπαιδευτικής υποστήριξης )

Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@2kesy-v.thess.sch.gr.

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, τα μέλη του ΚΕ.ΔΑΣΥ θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, ώστε να προγραμματιστεί η εξ αποστάσεως ενημέρωση.

Η προϊσταμένη και το προσωπικό του 2ου ΚΕΔΑΣΥ σάς ευχόμαστε

Καλή Σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα